Gå til Forside  |  Informationer til CMS  |  Kontakt Intelitech  

InteliTech tilbyder brugervenlig og økonomisk webdesign, hvad end det drejer sig om mindre eller større løsninger.

InteliTech har beskæftiget sig med cms-systemer og markedsføring siden 1998.
Vores systemer bygger på denne/de erfaring(r), samt nyeste teknologi inden for både programmering og grafisk opsætning.

Ønsker De at få mulighed for at betjene Deres kunder direkte på nettet, har vi løsningen for dig der nemt og problemfrit vil kunne opdatere din webside.

Intelitech Content Management System (CMS) er opbygget så du kan opsætte sidens udseende ved hjælp online-administrationen, Intelitech CMS byder på brugervenlighed samt gode priser.

InteliTech tilbyder hjælp til opsætning af den grafiske opsætning samt tryksager, PR, annoncer og andet markedsføringsmateriale i alle formater.

Intelitech samarbejder med trykker efter eget valg eller kan tilbyde prisstærke samarbejdspartnere i hele landet. Opsætninger kan laves i forbindelse med opsætning af webside eller blot som enkelt opgave. Kontakt for nærmere info.

Når De skal have Deres system opdateret står InteliTech også til rådighed med rådgivning og vejledning.

InteliTech yder telefon-support gratis til alle kunder og kan efter aftale også komme på besøg, hvis problemet ikke kan løses via telefonen.

Intelitech CMS Websystemer sikre dig også på fremtidig sigt med forskellige spændende opdaterings-moduler.

Customer Care f.eks. gør det muligt at håndtere din kunder online og derudover også at give dine kunder mulighed for at kunne betale med kreditkort / dankort online. Kunden kan logge ind på sin personlige faktura-oversigt, hvor der så er mulighed for at vælge onlinebetaling og udskrive sin faktura.

Mulighederne med Intelitech CMS Websystem giver en lang række spændende muligheder for nemt og problemfrit at kunne styre og opdatere din webside.